Mozzarella-rucolapiirakka

Alle 60 min
(6-8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Mozzarella-rucolapiirakka
Mozzarella-rucolapiirakka

Ainekset:

Täyte:

4 rkltomaattipyrettä
3 rklpunaista pestoa
150 gemmental-mozzarellajuustoraastetta

Salaatti piirakan päälle:

1ruukku rukolaa
250 gminitomaattia
125 gmozzarellapalloja
2 tlrypsiöljyä
0,5 tlmustapippuria

Ohje:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni päälle 200 asteeseen. Painele taikina pyöreän ( halkaisija 24 cm) piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  2. Levitä pohjalle keskenään sekoitettu tomaattipyree ja pesto. Ripottele päälle juustoraaste.
  3. Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia.
  4. Puolita kirsikkatomaatit ja revi rucolan lehdet puoliksi. Valuta mozzarellapallot.
  5. Asettele paistetun piirakan päälle ensin rucola, sitten mozzarellapallot, puolitetut kirsikkatomaatit . Valuta päälle hieman rypsiöljyä ja mausta mustapippurilla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti