Miljonäärin suklaa-pähkinäpalat

Yli 60 min
(Noin 20 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Miljonäärin suklaa-pähkinäpalat
Miljonäärin suklaa-pähkinäpalat

Ainekset:

Pohja:

Täyte:

200 gvoita
1 prkkondensoitua maitoa
4 rklvaaleaa siirappia

Päälle:

400 gtummaa suklaata
1 1/2 dlsuolapähkinöitä

Ohje:

  1. Sulata murotaikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Laita leivinpaperi noin 20 cm * 30 cm kokoisen suorakaiteen mallisen vuoan pohjalle.
  3. Painele taikina vuokaan ja pistele haarukalla.
  4. Paista 175 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Jäähdytä.
  5. Valmista täyte. Mittaa kattilaan kondensoitu maito, rasva ja siirappi.
  6. Kiehauta täyte ja keitä sen jälkeen miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen noin 15 minuuttia. Täyte saa olla paksua.
  7. Kaada seos pohjan päälle. Jäähdytä huoneen lämpöiseksi ja siirrä sen jälkeen jääkaappiin kovettumaan.
  8. Sulata suklaa mikrossa täydellä teholla, välillä sekoittaen.
  9. Kaada suklaasula täytteen päälle. Ripottele pinnalle suolapähkinöitä.
  10. Anna jähmettyä jääkaapissa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

06.02.2016 13:24

kotileipuri

Pikkuisen huolimattomasti kirjoitettu ohje, vaikka kyllähän tuosta osaa päätellä tarvittavat ainekset ja määrät...