Meloni-kinkkusalaatti

Yli 60 min
( 4:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Meloni-kinkkusalaatti
Meloni-kinkkusalaatti

Ainekset:

1,5 lvettä
1 tlsuolaa
3 dlTorino Tricolori Simpukka pastaa

Marinadi:

3 rklrypsiöljyä
2 rklpunaviinietikkaa
2 tlsinappia
1 rkljuoksevaa hunajaa
sokeria
0,5 tlrouhittua mustapippuria

salaattiin:

2pientä cantaloupemelonia tai 1 verkkomeloni (n. 1 kg)
200 gpalvikinkkua pieninä kuutioina
1 dlhillosipuleita
1-2 dlruohosipulia hienonnettuna
0,5-1jäävuorisalaattia
lehtisalaattia

koristeluun:

hienonnettua ruohosipulia

Ohje:

  1. Keitä pastaa 8 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin lävikössä.
  2. Sekoita marinadin aineet keskenään. Sekoita pasta marinadiin ja anna maustua jääkaapissa peitettynä 2 tuntia tai yön yli.
  3. Leikkaa melonit puoliksi. Koverra sisus palloraudalla tai lusikalla ja leikkaa kuutioiksi. Leikkaa kinkku kuutioiksi. Sekoita kinkku- ja melonikuutiot, hillosipulit ja ruohosipuli pastan joukkoon.
  4. Vuoraa lautanen salaatinlehdillä. Laita koverrettujen melonien sisään pastasalaattia ja nosta täytetyt melonit salaattipedille. Laita loppu pastasalaatti salaatinlehdille tai erilliseen kulhoon. Koristele ruohosipulilla.
    Vinkki! Kahdesta pienestä melonista saat näyttävän alkuruoan jokaiselle ruokailijalle.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti