Mehevä tonnikalalasagnette

Alle 60 min
(4-6 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 13 kertaa
Mehevä tonnikalalasagnette
Mehevä tonnikalalasagnette

Ainekset:

1paprika
2 tlktonnikalapaloja öljyssä (150/200 g)
100 gpakastesipulikuutioita
1 prkvalkosipuli-tomaattimurskaa
1 prkchili-tomaattimurskaa
2 dlvettä
1 1/2kalaliemikuutiota
2 tlsokeria
2 dl(ruoka)kermaa
200 gtilli-tuorejuustoa
1 psTorino Täysjyvä Lasagne Piccoloa

Vuoan voiteluun:

Pinnalle:

juustoraastetta

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
  2. Kuutioi paprika. Valuta tonnikalapurkkien öljy kattilaan kuumentumaan. Lisää kattilaan paprika ja sipuli, pehmitä kasviksia hetken aikaa. 
  3. Lisää tomaattimurskat, vesi, kalaliemikuutiot ja sokeri. Anna kiehua 10 minuuttia.
  4. Lisää joukkoon kerma ja tuorejuusto ja anna kiehua toiset 10 minuuttia. Sekoita joukkoon tonnikala.
  5. Kaada raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2l) ja kaada päälle kuuma kastike. Sekoita sen verran, että pasta on tasaisesti kastikkeen joukossa. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  6. Kypsennä uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti