Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Mehevä tonnikalalasagnette
Alle 60 min
(4-6 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 8 kertaa
Tulosta
Ainekset:
1
paprika
2 tlk
tonnikalapaloja öljyssä (150/200 g)
100 g
pakastesipulikuutioita
1 prk
valkosipuli-tomaattimurskaa
1 prk
chili-tomaattimurskaa
2 dl
vettä
1 1/2
kalaliemikuutiota
2 tl
sokeria
2 dl
(ruoka)kermaa
200 g
tilli-tuorejuustoa
1 ps
Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa
Vuoan voiteluun:
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
Pinnalle:
juustoraastetta
Ohje:
Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
Kuutioi paprika. Valuta tonnikalapurkkien öljy kattilaan kuumentumaan. Lisää kattilaan paprika ja sipuli, pehmitä kasviksia hetken aikaa.
Lisää tomaattimurskat, vesi, kalaliemikuutiot ja sokeri. Anna kiehua 10 minuuttia.
Lisää joukkoon kerma ja tuorejuusto ja anna kiehua toiset 10 minuuttia. Sekoita joukkoon tonnikala.
Kaada raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2l) ja kaada päälle kuuma kastike. Sekoita sen verran, että pasta on tasaisesti kastikkeen joukossa. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Kokeile myös näitä
Sunnuntain omenapiiras
Pienet tonnikalapiiraat
Juhlaleipä
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste
Torino Täysjyvä Lasagne Piccolo 400 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Graavilohipasta »
Vartissa valmis pestopasta »
Broileri-ohravuoka »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK