Mehevä pähkinä-piimäkakku

Yli 60 min
(1 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Mehevä pähkinä-piimäkakku
Mehevä pähkinä-piimäkakku

Ainekset:

100 gSunnuntai Leivontamargariinia
70 gmacadamiapähkinöitä
100 gporkkanoita
3 1/2 dlSunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
1/2 dlNalle Manna Mannasuurimoita
2 tlkanelia
1 tlkardemummaa
1 tlinkivääriä
1 1/2 tlpomeranssinkuorta
2 tlsoodaa
3 dlpiimää
2 dlfariinisokeria

Vuoan voiteluun:

Vuoan leivitykseen:

Ohje:

  1. Sulata margariini.
  2. Rouhi pähkinät. Kuori ja raasta porkkanat.
  3. Sekoita jauhot, mannasuurimot ja mausteet keskenään.
  4. Sekoita piimän joukkoon sokeri, porkkanaraaste sekä pähkinärouhe ja sekoita hyvin. Lisää kuivat aineet ja margariini.
  5. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan (1,5 l).
  6. Paista 175 asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia. 
  7. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

08.03.2017 09:27

Koekeittiö

Hei Ripa, Reseptistä oli pudonnut pois mannasuurimot. Resepti on nyt korjattu. Kiitos huomiostasi ja herkullisia leivontahetkiä!

08.03.2017 09:00

Ripa

Hei, ohjeessa mainitaan mannasuurimot, mutta ainesosissa ei ole määrää.