Masariinit vadelmamarmeladilla

Yli 60 min
18 kpl
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 2 kertaa
Masariinit vadelmamarmeladilla
Masariinit vadelmamarmeladilla

Ainekset:

2 1/2 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1/2 tlleivinjauhetta
100 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
3 rklsokeria
1/2muna

Täyte:

150 gmantelimassaa
50 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
2 1/2munaa
4 rklSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1/2 tlleivinjauhetta
manteliaromia

Lisäksi:

120 gvadelmamarmeladia

Kuorrutus:

3 dltomusokeria
3 rklvettä
punaista elintarvikeväriä

Ohje:

 

TAIKINA:

  1. Yhdistä huoneenlämpöiseen margariiniin muut aineet paitsi marmeladi. Sekoita aineksista kiinteä taikina. Anna taikinan kovettua noin tunti muovikelmuun käärittynä jääkaapissa.

TÄYTE:

  1. Nypi mantelimassa ja lisää siihen huoneenlämpöinen margariini, sekoita tasaiseksi. Lisää munat yksitellen kokoajan sekoittaen. Lisää lopuksi vehnäjauhot ja leivinjauhe.

VALMISTUS:

  1. Voitele masariinivuoat tai alumiinifoliovuoat huolellisesti.
  2. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  3. Kauli taikina ja vuoraa vuoat tai painele taikina suoraan vuokiin. Annostele taikinan päälle lusikallinen marmeladia.Tasaa täyte vuokiin. Nosta masariinit uuniritilälle
  4. Paista masariineja uunin alaosassa noin 15 minuuttia. 
  5. Jäähdytä hetki ja irrota masariinit varovasti vuoistaan.
  6. Yhdistä tomusokeri, vesi ja elintarvikeväri notkeaksi kuorrutukseksi.
  7. Lusikoi kuorrutus jäähtyneiden leivosten päälle.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti