Marenkitaivas à la Wienernougat

Yli 60 min
(12:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 1 kertaa
Marenkitaivas à la Wienernougat
Marenkitaivas à la Wienernougat

Ainekset:

Pohja:

125 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 dlsokeria
2keltuaista
1,5 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
2 rklkaakaojauhetta
2 tlleivinjauhetta
1 dlmaitoa

Marenki:

2valkuaista
1,5 dlsokeria

Täyte:

2 dlkuohukermaa
200 gvaniljanmakuista rahkaa
1 rklsokeria
1 dl Wienernougat Crush -rouhetta tai
Marianne Crush -rouhetta
5 dlvadelmia tai muita marjoja

Koristeeksi:

tomusokeria

Ohje:

 


1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää keltuaiset yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Levitä taikina levyksi (25 x 30 cm) leivinpaperin päälle uunipellille.
2. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri pienissä erissä, samalla koko ajan vatkaten. Levitä marenkiseos taikinan päälle. Tee lusikalla kuvioita pintaan.
3. Paista uunin alimmalla ritilätasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
4. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon rahka, sokeri ja Wienernougat Crush. Leikkaa torttulevy kahteen osaan. Levitä pohjan päälle täytteen aineet. Nosta toinen levy kanneksi. Koristele tomusokerilla.

.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti