Mansikkatäytekakku

Yli 60 min
(8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Mansikkatäytekakku
Mansikkatäytekakku

Ainekset:

Kakkupohja:

3munaa
1,25 dlsokeria
2,5 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta

Kostutukseen:

2 dlomenamehua

Täyte:

2 prkSunnuntai 2 dl Kuohkea Vispi
2 rklsokeria
2 dlvadelma- tai mansikkahilloa

Koristeluun:

200 gmansikoita
1 dlvettä
0,5 dlhyytelösokeria

Vuoan jauhotukseen:

korppujauhoja

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja ja lisää siivilän läpi muna-sokerivaahtoon. sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun, jauhotetuun, tasapohjaiseen, pitkänomaiseen leipävuokaan ( 1½ l).
  3. Paista uunin alimmalla ritilätasolla 20-25 minuuttia. Kumoa kypsä kakkupohja ja anna jäähtyä.
  4. Halkaise kakkupohja kolmeen osaan.
  5. Vaahdota Sunnuntai Kuohkea Vispi. Mausta sokerilla. Levitä kostutetulle kakkupohjalle ohut kerros Vispiä ja puolet vadelmahillosta. Tee toinen kerros samoin. Kostuta myös kakun pinta. Aseta kakun päälle hetkeksi kevyt paino.
  6. Levitä ohut kerros Vispiä kakun päälle ja reunoille. Asettele mansikat kakun pinnalle.
  7. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää joukkoon hyytelösokeri. Sekoita ja anna kiehahtaa. Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä 2-4 minuuttia. Levitä liemi lusikalla marjojen päälle.
  8. Pursota loppu Vispi kakun reunoille.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

22.05.2017 09:29

Kuluttajapalvelu

Hei! Tuote on maidoton. :)

21.05.2017 17:56

Sari

Onko Sunnuntai kuohkea vispi maidoton ?