Mansikka-juustokakkujäätelö

Yli 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Mansikka-juustokakkujäätelö
Mansikka-juustokakkujäätelö

Ainekset:

100 gtuorejuustoa
3 dlsuomalaisia mansikoita
1 rklsokeria
6 dlkuohukermaa
1 prkkondensoitua maitoa (ei karamellisoitua)
1/2 dlglukoosisiirappia (gluteeniton) *voit jättää myös kokonaan pois
1 tlvaniljajauhetta
5 kplProvena Kaura&Siirappi Välipalakeksiä

Koristeluun:

valkosuklaata (gluteeniton)

Ohje:

  1. Notkista tuorejuusto.
  2. Poista mansikoista kannat ja muussaa niitä haarukalla sokerin kanssa. Soseeseen saa jäädä hieman paloja.
  3. Vaahdota kerma jämäkäksi vaahdoksi, kaada sekaan kondensoitumaito, glukoosisiirappi ja tuorejuusto. Mausta vaniljalla ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  4. Kaada jäätelömassaa hieman pakasterasiaan, levitä massan päälle mansikkasosetta ja murenna sekaan hieman keksejä. Tee tällaisia kerroksia kunnes ainekset loppuvat.
  5. Sekoita jäätelöä hieman lusikalla, jotta kerrokset vähän marmoroituvat.
  6. Koristele mansikkaviipaleilla, keksimurulla ja valkosuklaalla.
  7. Laita jäätelö pakkaseen jähmettymään vähintään kuudeksi tunniksi.

Teksti, resepti ja kuva: © Emmi Salonen Maistuu Makialle -blogi (http://maistuumakialle.blogspot.fi/ ).

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti