Mansikka-halloumi-pastasalaatti

Yli 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 2 kertaa
Mansikka-halloumi-pastasalaatti
Mansikka-halloumi-pastasalaatti

Ainekset:

1 ½ lvettä
1 tlsuolaa
5 dlTorino Kaura pastaa

Kastke:

¾ dlsitruunaöljyä
1 ½ rklmakeaa sinappia
mustapippuria ja suolaa

Lisäksi:

200 gpakasteherneitä
250 ghalloumia
250 gtuoreita mansikoita
50 gkuorittuja pistaasipähkinöitä
reilustituoretta basilikaa

Viimeistelyyn:

balsamicosiirappia

Ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
  2. Sekoita kastikkeen aineet hyvin keskenään. Lisää kastike pastan joukkoon, mausta pippurilla ja suolalla. Anna maustua muutama tunti tai yön yli. Ota herneet sulamaan.
  3. Murenna halloumi pienehköiksi paloiksi ja kuivaa hyvin. Paista juustopalaset kuumassa öljyssä kauniin ruskeiksi. Siirrä palat jäähtymään.
  4. Puolita tai viipaloi mansikat.
  5. Kaada puolet pastasta tarjoiluastian pohjalle, ripottele päälle puolet herneistä, mansikoista, pähkinöistä ja basilikan lehdistä. Kokoa toinen kerros samoin.
  6. Viimeistele balsamicosiirapilla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti