Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Mandariini-broilerisalaatti
Alle 60 min
(3-4:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
1,5 l
vettä
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
3 dl
Torino Ruis pastaa
Marinadi:
3 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
valkoviinietikkaa
2 tl
hunajaa
1 rkl
sokeria
0,5 tl
currya
1 tl
rosmariinia
0,75 tl
suolaa
1 tlk
säilykemandariineja (175/312 g)
1
ruukku jäävuorisalaattia tai
lehtisalaattia
1
paprika
200 g
hunajamarinoituja broilerisuikaleita
1 tl
rypsiöljyä
Koristeluun:
hienonnettua persiljaa
Ohje:
Keitä pastaa 6 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin lävikössä.
Valmista marinadi sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Lisää marinadi keitetyn pastan joukkoon. Anna pastan maustua jääkaapissa kaksi tuntia tai yön yli.
Leikkaa paprika kuutioiksi. Valuta mandariinit.
Sekoita marinoidun pastan joukkoon paprikakuutiot ja mandariinit. Revi salaatti laakean tarjoiluvadin pohjalle. Kaada päälle pastasalaatti.
Ruskista broilerisuikaleet kypsiksi öljyssä pannulla ja nosta ne pastasalaatin päälle. Koristele halutessasi persiljalla. Tarjoa välittömästi. Broilerisalaatti maistuu herkulliselta myös kylmänä.
Kokeile myös näitä
Mansikka-halloumi-pastasalaatti
Lämpimiä juureksia ja uunipaistettua kanaa
Raparperi-kuppikakut
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Torino Ruis pasta 500 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Broileri-ohravuoka »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Vartissa valmis pestopasta »
Graavilohipasta »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK