Mac and cheese

Alle 60 min
(4 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Mac and cheese
Mac and cheese

Ainekset:

Juustokastike:

300 gCheddarjuustoa (aitoa)
150 gGruyèrejuustoa
8 dlmaitoa
¾ dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
¾ dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
½ tlsuolaa
valkopippuria

Pasta:

1 ½ lVettä
1 tlsuolaa
1 psTorino makaronia

Kuorrutus:

½ dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tlpaprikajauhetta
½ dlkorppujauhoja
½ dljuustoraastetta

Ohje:

  1. Raasta juustot, yhdistä ne ja mittaa ½ dl sivuun.
  2. Lämmitä maito.
  3. Kuumenna rasva paksupohjaisessa kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja lisää lämmin maito lorauksina samalla hyvin sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Keitä pasta kastikkeen kiehuessa.
  4. Siirrä kastikepohja sivuun, lisää joukkoon juustoraaste, mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Valuta pasta hyvin ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Kaada seos uunivuokaan.
  6. Sekoita kuorrutteen aineet keskenään ja ripottele se pastan pinnalle.
  7. Kuorruta pasta 225-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla.
  8. Herkuttele heti!

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti