Luumupiirakka

Yli 60 min
(8-12 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Luumupiirakka
Luumupiirakka

Ainekset:

2 1/2 dlProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa
1/2 tlleivinjauhetta
1/2 tlkanelia
1/2 tlkardemummaa
1/2 tlinkivääriä
ripaussuolaa
1 1/4 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 1/2 dlfariinisokeria
2munaa
1/2 dllaktoositonta maitoa

Lisäksi:

6-7 kpltuoreita luumuja

Muruseos:

1/2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1/2 dlfariinisokeria
1 dlProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa
ripauskanelia ja inkivääriä
1 tlkardemummaa

Ohje:

  1. Pingota halkaisijaltaan 22-24 sentin irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja kiristä reunus pohjan ympärille. Voitele vuoka.
  2. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja mausteet.
  3. Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksi kerrallaan.
  4. Sekoita joukkoon maito ja jauho-mausteseos.
  5. Kaada taikina vuokaan.
  6. Halkaise luumut ja ota niistä kivet pois. Viipaloi luumut ja painele taikinaan. 
  7. Valmista muruseos sekoittamalla kakki aineet keskenään.
  8. Levitä taikina kakun pinnalle.
  9. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 35 minuuttia.
  10. Tarjoile lämpimänä vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti