Lumoava Lumivuorikakku

Yli 60 min
(n. 12-14 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Lumoava Lumivuorikakku
Lumoava Lumivuorikakku

Ainekset:

75 ghasselpähkinöitä
3 dlSunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
150 gSunnuntai Leivontamargariinia
2 dlsokeria
3munaa
2 dlkermamaitoa
maitoa

Kuorrutus ja koristelu:

100 gvalkoista suklaata
taloussuklaata

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Jauha hasselpähkinät ja sekoita keskenään kuivat aineet.
  3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon kuivat aineet ja kermamaito. Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun rengasvuokaan.
  4. Paista kakku uunin keskitasossa 50-55 minuuttia. Kun kakku on jäähtynyt, kumoa se.
  5. Sulata suklaa mikrossa tai hitaasti kattilassa vesihauteessa. Kaada hieman jäähtynyt suklaa kakun päälle. Koristele pinta suklaarouheella.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

09.04.2014 14:23

Kuluttajapalvelu

Kiitos huomioistanne! Korjaan virheen mahdolisimman pian.

09.04.2014 14:18

helena

nonnan lailla hämmästelin 2 väristä kakkua joka ei täsmää ohjeen kanssa!

14.06.2013 14:04

nonna

Kuvassa oleva kakku ja ohje eivät vastaa toisiaan. Näyttäisi tiikerikakulta.