Lumikin suklaakakku

Alle 60 min
(20:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 3 kertaa
Lumikin suklaakakku
Lumikin suklaakakku

Ainekset:

100 gtaloussuklaata
100 gvalkoista suklaata
3munaa
2 dlsokeria
2 dlSunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
1/2 tlleivinjauhetta
1 3/4 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Koristeluun:

100 gvalkoista suklaata
tummaa suklaata lastuina

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Sulata paloitellut suklaat erikseen mikroaaltouunissa tai vesihauteessa.
  3. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muna-sokerivaahtoon jauhoseos ja Sunnuntai Juokseva.
  4. Ota puolet taikinasta toiseen kulhoon ja sekoita joukkoon sulatettu tumma suklaa. Sekoita sulatettu valkosuklaa lopputaikinaan.
  5. Levitä voideltuun korppujauhotettuun rengaskakkuvuokaan ensin tumma taikina tasaisesti ja päälle vaalea taikina.
  6. Paista uunin keskitasossa noin 40 minuuttia (paistoaika riippuu vuoan koosta ja muodosta). Anna jäähtyä.
  7. Sulata paloiteltu valkosuklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa ja kaada jäähtyneen kakun päälle. Halutessasi voit koristella suklaalastuilla. Lastut teet kätevästi juustohöylällä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti