Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Lohipiirakka
Alle 60 min
(8-10:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
Pohja:
1 dl
perunahiutaleita
2 1/2 dl
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1/2 tl
leivinjauhetta
1/4 tl
suolaa
100 g
Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
1 dl
vettä
Täyte:
200 g
kylmäsavustettua kirjolohta
2 dl
hienonnettua purjoa
1 dl
hienonnettua tilliä
3 dl
laktoositonta kermaa
2
munaa
1 rkl
maissitärkkelystä
1/2 tl
suolatonta sitruunapippuria
1/2 tl
suolaa
Ohje:
Laita uuni lämpenemään 200 asteseen.
Sekoita piirakkapohjan kuivat aineet keskenään. Nypi joukkoon pehmeä margariini. Lisää kylmä vesi ja sekoita tasaiseksi.
Levitä taikina jauhoja apuna käyttäen voidellun piirakkavuoan (halkaisija n. 25 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin täytteen teon ajaksi.
Suikaloi lohi ja purjo. Hienonna tilli.
Sekoita kerma, munat, maissitärkkelys ja mausteet tasaiseksi seokseksi.
Levitä piirakkapohjalle lohi- ja purjosuikaleet sekä tilli. Kaada päälle munaseos.
Paista uunin alatasolla 30-35 minuuttia. Jos pinta ruskistuu liikaa, peitä se foliolla.
Kokeile myös näitä
Banaanileipä
Kurpitsa-pannukakut
Nuotiosämpylät
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Sunnuntai Laktoositon Leivontamargariini 500 g
Sunnuntai Erikoisvehnäjauho 2 kg
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Broileri-ohravuoka »
Vartissa valmis pestopasta »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Graavilohipasta »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK