Lohilasagne

Yli 60 min
(7-8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Lohilasagne
Lohilasagne

Ainekset:

Lohi-kasvisseos

100 gpurjoa
200 gkylmäsavustettua kirjolohta
200 gtuoreita herkkusieniä
1 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2-3valkosipulin kynttä
1,5 tltimjamia
0,5 tlsuolaa
350 gkatkarapuja

Juustokastike:

4 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
0,75 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 lmaitoa
1 tlsuolaa
1 tlviherpippuria
1 dljuustoraastetta

Pinnalle:

2 dljuustoraastetta

Vuoan voiteluun:

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Leikkaa purjo ja lohi suikaleiksi, viipaloi sienet. Pehmitä purjosuikaleita Sunnuntai Juoksevassa. Lisää sienet, purista joukkoon valkosipulin kynnet ja lisää mausteet. Nosta kasari pois levyltä. Lisää lohisuikaleet ja katkaravut.
  3. Valmista juustokastike. Kuumenna Sunnuntai Juokseva pinnoitetussa kattilassa. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää maito vähitellen koko ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 3-5 minuuttia. Sekoita koko ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juustoraaste ja sekoita tasaiseksi.
  4. Levitä voidellun suorakaiteen muotoisen vuoan (3 l) pohjalle vähän lohikasvisseosta, levitä päälle ohut kerros Lasagne Piccoloa ja kaada päälle juustokastiketta. Tee vielä kaksi samanlaista kerrosta. Levitä päällimmäiseksi juustokastiketta ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
  5. Kypsennä uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti