Lettukakku savukalalla

Alle 60 min
(10 lettua)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Lettukakku savukalalla
Lettukakku savukalalla

Ainekset:

Letut:

Täyte:

200 gruohosipulituorejuustoa
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
150 gsmetanaa
200 gsavukalaa
1punasipuli
tuoretta ruohosipulia
ripaus suolaa ja mustapippuria

Ohje:

1. Mittaa kulhoon kylmä vesi.
2. Vispilöi joukkoon ohukais- ja vohvelijauhe. Anna turvota 5 minuuttia.
3. Paista pannulla 10 isoa lettua. Käytä paistamiseen Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta.
4. Sekoita tuorejuustot ja smetana. Revi savukala kahdella haarukalla, silppua punasipuli pieneksi ja hienonna ruohosipulia. Yhdistä kaikki ainekset tahnaksi. 
5. Kokoa jäähtyneet letut kakuksi ja levitä joka toiseen väliin savukalatahnaa. Koristele ruohosipulilla.
 
Vinkki! Kokeile myös makeaa Lettukakkua hillolla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti