Lettukakku hillolla

(noin 35 pientä lettua)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Lettukakku hillolla
Lettukakku hillolla

Ainekset:

Täyte:

2 dlvispikermaa
200 gmaitorahkaa
1/2 dltomusokeria
200 ghilloa

Ohje:

1. Mittaa kulhoon kylmä vesi.
2. Vispilöi joukkoon ohukais- ja vohvelijauhe. Anna turvota 5 minuuttia.
3. Paista ohukaispannussa 35 pientä (tai 10 isoa) lettua. Käytä paistamiseen Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta.
4. Vaahdota vispikerma.
5. Sekoita joukkoon maitorahka ja tomusokeri.
6. Kokoa letut kakuksi hieman jäähtyneinä. Levitä väleihin hilloa ja pursota rahkavaahtoa. Jos haluat tarjoilla letut lämpiminä, tarjoa vaahto erikseen, jotta se ei sula. Koristele marjoilla ja herkuttele!

Vinkki! Kokeile myös suolaista Lettukakkua savukalalla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti