Leipäjuustoa ja savuhärkää pastapedillä

Yli 60 min
(4-5:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 1 kertaa
Leipäjuustoa ja savuhärkää pastapedillä
Leipäjuustoa ja savuhärkää pastapedillä

Ainekset:

1 1/2 lvettä
3 dlTorino Kaura pastaa

Marinadi:

1/2 dlrypsiöljyä
2 rklvalkoista balsamiviinietikkaa
1 rklappelsiinimehua
1 rklhunajaa
1/2 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria
1valkosipulin kynsi murskattuna
1jääsalaattia
1/2punainen paprika
1/2 prkpersikoita sokeriliemessä
200 gleipäjuustoa
50 gviipaloitua härän savufileetä tai kylmäsavuporoa

Koristeeksi:

kirsikkatomaatteja

Ohje:

  1. Lisää kiehuvaan veteen pasta. Sekoita kerran kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä noin 5 minuuttia. Kaada kypsä pasta siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta hyvin.
  2. Sekoita marinadin aineet keskenään ja lisää ne pastan joukkoon. Anna marinoitua kylmässä muutama tunti.
  3. Suikaloi salaatti. Kuutio paprika, valutetut persikan puolikkaat sekä leipäjuusto. Puolita kirsikkatomaatit.
  4. Vuoraa laakea tarjoiluastia salaatilla. Asettele päälle marinoitu pasta, paprika, persikka ja leipäjuusto. Kääri savufileeviipaleet ruusukkeiksi salaatin joukkoon ja koristele pinta kirsikkatomaateilla.
    Salaatti sopii sekä alkupalasalaatiksi että ruokaisaksi iltapalasalaatiksi.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti