Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Leipäjuustoa ja savuhärkää pastapedillä
Yli 60 min
(4-5:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 1 kertaa
Tulosta
Ainekset:
1 1/2 l
vettä
3 dl
Torino Kaura pastaa
Marinadi:
1/2 dl
rypsiöljyä
2 rkl
valkoista balsamiviinietikkaa
1 rkl
appelsiinimehua
1 rkl
hunajaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
1
valkosipulin kynsi murskattuna
1
jääsalaattia
1/2
punainen paprika
1/2 prk
persikoita sokeriliemessä
200 g
leipäjuustoa
50 g
viipaloitua härän savufileetä tai kylmäsavuporoa
Koristeeksi:
kirsikkatomaatteja
Ohje:
Lisää kiehuvaan veteen pasta. Sekoita kerran kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä noin 5 minuuttia. Kaada kypsä pasta siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta hyvin.
Sekoita marinadin aineet keskenään ja lisää ne pastan joukkoon. Anna marinoitua kylmässä muutama tunti.
Suikaloi salaatti. Kuutio paprika, valutetut persikan puolikkaat sekä leipäjuusto. Puolita kirsikkatomaatit.
Vuoraa laakea tarjoiluastia salaatilla. Asettele päälle marinoitu pasta, paprika, persikka ja leipäjuusto. Kääri savufileeviipaleet ruusukkeiksi salaatin joukkoon ja koristele pinta kirsikkatomaateilla.
Salaatti sopii sekä alkupalasalaatiksi että ruokaisaksi iltapalasalaatiksi.
Kokeile myös näitä
Itävallan Keisarin Kanelikakku
S’mores-karpalopiparit
Piccolo-broilerilasagnette
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Torino Kaura pasta 500 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Graavilohipasta »
Vartissa valmis pestopasta »
Broileri-ohravuoka »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK