Lämpimiä juureksia ja uunipaistettua kanaa

Yli 60 min
(4 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Lämpimiä juureksia ja uunipaistettua kanaa
Lämpimiä juureksia ja uunipaistettua kanaa

Ainekset:

Juurekset:

1sipuli
2porkkanaa
2palsternakkaa
2pientä punajuurta
50 gBenecol Maistuva Rasvaseos
suolaa

Koivet:

8kanankoipea
2valkosipulinkynttä
1-2 tljauhettua rosmariinia
suolaa

Kastike:

1 rklhunajaa
2 rklomenaviinietikkaa
1/2 tlcayennenpippuria
ripaussuolaa

Lisäksi:

1nippu rucolaa

Ohje:

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Kuori sipuli, porkkanat, palsternakat ja punajuuret ja paloittele ne lohkoiksi.
  3. Levitä juurekset leivinpaperin päälle tasaisesti. Sulata Benecol Maistuva ja sivele sillä juurekset. Ripottele päälle suolaa.
  4. Hiero kanankoipien pintaan jauhettua rosmariinia, suolaa ja murskattua valkosipulia. Nosta koivet juuresten viereen leivinpaperille. Laita pelti uuniin ja paista noin 35 minuuttia.
  5. Tarkista koipien kypsyys, jos ne ovat kypsiä siirrä ne toisen astiaan odottamaan juuresten valmistumista. Paista juureksia vielä noin 15 minuuttia.
  6. Sillä välin, kun juurekset ja koivet ovat uunissa, valmista salaatinkastike. Sekoita pienessä kulhossa hunaja, omenaviinietikka, cayennenpippuri ja ripaus suolaa.
  7. Kokoa annos lautaselle: Nosta lautaselle juureksia, laita päälle rucolaa ja viimeistele salaattikastikkeella. Laita viereen kanaa ja nauti.

 

Kokeile myös näitä

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti