Lakritsainen Anni Helenan kakku

Yli 60 min
(20 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 7 kertaa
Lakritsainen Anni Helenan kakku
Lakritsainen Anni Helenan kakku

Ainekset:

250gSunnuntai Leivontamargariinia
2 1/2 dlsokeria
4munaa
4 dlSunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
2 tlvaniljasokeria
75 glakritsia

Vuoan voiteluun ja jauhottamiseen

1 rklSunnuntai Leivontamargariinia
2 rklkorppujauhoja

Koristeluun:

1/2-1 dllakukastiketta
2-3 rkllakritsia
1-2 rklpakastekuivattua vadelmaa

Ohje:

  1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  3. Hienonna lakritsit pieniksi paloiksi ja lisää ne taikinan joukkoon. Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun kakkuvuokaan (2 l).

  4. Paista uunin alatasolla tasalämmöllä 50–60 minuuttia. Tarkista kypsyys cocktailtikulla.

  5. Kumoa hieman jäähtynyt kakku sokeroidun voipaperin päälle. Anna jäähtyä hyvin. Koristele kakku lakritsikastikkeella, lakritsilla ja pakastekuivatulla vadelmalla.  

     

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti