Kurpitsa-pannukakut

Alle 30 min
(10-12 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kurpitsa-pannukakut
Kurpitsa-pannukakut

Ainekset:

Kurpitsasose:

1myskikurpitsa
rypsiöljyä

Taikina:

1 tlkanelia
1 tlinkivääriä
1/2 tlsuolaa
2 dlSunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
1/4 tlsoodaa
2 1/2 dlmaitoa
1 dl*kurpitsasosetta
1 rklvaahterasiirappia
1 rklrypsiöljyä

Ohje:

  1. *Halkaise kurpitsa ja koverra sisusta pois lusikalla, lohko kurpitsa ja levitä lohkot leivinpaperin päälle uuninpellille. Pirskottele päälle öljyä.
  2. Paahda 200 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, tai kunnes kurpitsa on pehmeää. Lusikoi pehmeä kurpitsa kuoristaan ja soseuta sauvasekoittimella tai blenderillä. Säilytä loppu sose tiiviissä astiassa jääkaapissa tai pakasta seuraavaa käyttökertaa varten.
  3. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
  4. Sekoita maito, kurpitsasose, siirappi ja öljy keskenään.
  5. Vispaa kuivat aineet sekaan.
  6. Paista pannukakut vähässä rasvassa keskilämmöllä noin kaksi minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoile lämpiminä vaikka vaahterasiirapin ja jäätelön kanssa.

 

 

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti