Kukkakaali-juustopiirakka

Alle 60 min
(8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 2 kertaa
Kukkakaali-juustopiirakka
Kukkakaali-juustopiirakka

Ainekset:

Täyte:

400 gkukkakaalia
2 dlmaitoa
200 gkermaviiliä
3munaa
150 gsinihomejuustoa
1/3 tlsuolaa
1/3 tlrouhittua mustapippuria
1 dljuustoraastetta

Pinnalle:

katkarapuja
tilliä tai ruohosipulia

Ohje:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni päälle 200 asteeseen. Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) kokoinen pala ja aseta se vuoan pohjalle.
  2. Painele taikina irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
  3. Hienonna kukkakaali veitsellä hienoksi rouheeksi. Keitä kukkakaalia maidossa noin 8 minuuttia. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  4. Sekoita kukkakaaliseoksen joukkoon kermaviili, munat, raastettu sinihomejuusto, suola ja pippuri. Kaada täyte vuokaan. Ripottele päälle juustoraaste.
  5. Paista uunin keskitasolla 30-35 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä vuoassaan.
  6. Sulata ja valuta katkaravut. sekoita hienonettu tilli katkarapujen joukkoon. Lusikoi katkaravut piirakan päälle.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti