Kreikkalainen fetapiirakka

Alle 60 min
(6:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kreikkalainen fetapiirakka
Kreikkalainen fetapiirakka

Ainekset:

Pohja:

0,5 dlperunamuusijauhetta
2,5 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
0,5 tlleivinjauhetta
100 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 dlkylmää vettä

Täyte:

1sipuli
0,5 tlktomaattimurskaa (á 400g)
1paprika
200 gfetajuustoa
1 dloliiveja
2 dlruokakermaa
2munaa
2 tlpizzamaustetta
0,5 tlmustapippuria
0,25 tlsuolaa

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen
  2. Sekoita kulhossa perunamuusijauhe, vehnäjauhot ja leivinjauhe. Nypi joukkoon margariini. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan vetäytyä jääkaapissa noin 30 minuuttia.
  3. Hienonna sipuli. Pehmitä sipulia hetki mikroaaltouunissa. Valuta tomaattimurska. Kuutioi paprika ja hienonna fetajuusto. Viipaloi oliivit. Sekoita keskenään kerma, munat ja mausteet.
  4. Painele taikina piirasvuoan (halkaisija n. 27 cm) pohjalle ja reunoille jauhotetuin käsin. Ripottele taikinalle täyteaineet.
  5. Paista uunin alatasolla 10 minuuttia. Lisää kermamuna -seos. Jatka kypsentämistä vielä noin 20 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti