Korvapuustit a´la Wiener Nougat

Yli 60 min
(n. 35 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Korvapuustit a´la Wiener Nougat
Korvapuustit a´la Wiener Nougat

Ainekset:

5 dlmaitoa
1muna
2 dlsokeria
1 rklkardemummaa
1 tlsuolaa
2 psSunnuntai Kuivahiivaa
13-15 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoa
150-200 gSunnuntai Leivontamargariinia

Täyte:

50 gSunnuntai Leivontamargariinia
2 dlmantelikaramellirouhetta
2 rklvanilliinisokeria

Voiteluun:

muna

Pinnalle:

raesokeria

Ohje:

  1. Sekoita 42 asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) maitoon muna, sokeri, kardemumma ja suola. Vispilöi taikinanesteeseen osa jauhoista, joihin kuivahiiva on sekoitettu. Lisää loput jauhot ja huoneenlämpöinen margariini. Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 40 minuuttia.
  2. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa ilmakuplat pois. Jaa taikina kahteen osaan.
  3. Kauli taikinapala suorakaiteenmuotoiseksi levyksi (30 x 60 cm). Levitä puolet huoneenlämpöisestä margariinista taikinalevylle. Ripottele päälle puolet mantelikaramellirouheesta ja vanilliinisokerista. Kääri levy pitkältä sivulta alkaen tiukaksi rullaksi. Nipistä saumakohta hyvin kiinni ja jätä sauma pöytää vasten.
  4. Leikkaa rullasta terävällä veitsellä vinottain paloja, jotka ovat leveämmältä puolelta 4-5 cm ja kapeammalta noin 2 cm. Nosta palat pystyyn niin, että kapeampi puoli tulee ylöspäin. Paina molemmilla peukaloilla pullan päältä taikina aivan pohjaan asti. Nosta pullat pellille leivinpaperin päälle. Leivo toinen taikinapala samalla tavalla. Anna pullien kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
  5. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  6. Voitele pullat munalla ja koristele raesokerilla.
  7. Paista uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

12.11.2018 16:35

Kuluttajapalvelu

Hei Lorien! :) Kiitos huomiosta, resepti on nyt korjattu. Sunnuntai leivontamargariinin voi korvata Sunnuntai Juoksevalla Rypsiölyvalmistella, määrä taikinassa on 1,5-2 dl ja täytteessä 0,5 dl.

08.11.2018 16:38

Lorien

Pitäisikö täytteessä käyttää vain jompaakumpaa margariinia eikä molempia?