Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Koko perheen jauheliha-pasta-vuoka
Alle 60 min
(4:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 3 kertaa
Tulosta
Ainekset:
1
sipuli
1
punainen paprika
300 g
naudan jauhelihaa
2 rkl
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tl
paprikajauhetta
2 rkl
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
5 dl
vettä
1 tlk
tomaattimurskaa (400 g)
2 rkl
chilikastiketta
1 1/2
lihaliemikuutiota
1-2 tl
basilikaa
1/3 tl
rouhittua mustapippuria
5 dl
Torino Täysjyvä Cappelli pastaa
Pinnalle:
2 dl
juustoraastetta
Ohje:
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Hienonna sipuli ja kuutioi paprika.
Ruskista jauheliha Sunnuntai Juoksevassa. Lisää sipuli ja paprikajauhe. Jatka ruskistamista vielä hetki.
Sekoita joukkoon jauhot. Lisää vesi, tomaattimurska, chilikastike ja liemikuutiot. Lisää vielä paprikakuutiot ja loput mausteet. Anna kastikkeen kiehahtaa.
Mittaa raaka pasta voideltuun laakeaan uunivuokaan.
Kaada kuuma jauhelihakastike pastan päälle ja sekoita varovasti. Ripottele päälle juustoraaste ja paista uunin keskitasossa noin 25 minuuttia. Ota vuoka uunista kun, ruoka on vielä löysää. Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Kokeile myös näitä
Laskiaisen nyhtöpulla
Gluteeniton broileripiiras
Lumikin suklaakakku
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Torino Täysjyvä Cappelli pasta 500 g
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste
Sunnuntai Erikoisvehnäjauho 2 kg
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Broileri-ohravuoka »
Graavilohipasta »
Vartissa valmis pestopasta »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK