Kipparin katkarapuletut

Alle 60 min
(8-10 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kipparin katkarapuletut
Kipparin katkarapuletut

Ainekset:

Paistamiseen:

Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Täyte:

400 gruohosipulilla maustettua tuorejuustoa
0,5 dlmaitoa
1-2 rklsitruunamehua
2 tlsokeria
1 tlsitruunapippuria
300 gkatkarapuja

Koristeluun:

katkarapuja ja tilliä

Ohje:

  1. Valmista täyte. Sekoita tuorejuuston joukkoon maito, sitruunamehu, sokeri ja sitruunapippuri. Lisää puolet katkaravuista seokseen ja jätä toinen puoli koristelua varten. Anna täytteen vetäytyä hetki viileässä.
  2. Valmista ohukaistaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Paista pannulla isoja, ohuita ohukaisia.
  3. Täytä ohukaiset katkaraputäytteellä ja käytä loput katkaravut koristeluun. Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti