Kinuskileivokset

Yli 60 min
(Noin 45 leivosta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kinuskileivokset
Kinuskileivokset

Ainekset:

Yksi pohja:

4munaa
1 1/2 dlsokeria
1 dlSunnuntai Karkea Vehnäjauhoja
2 rklperunajauhoja
1 tlleivinjauhetta

Täyte:

3 dlraparperihilloketta
2 dlkuohukermaa
200 grahkaa
1 tlvaniljasokeria
2 rklsokeria

Kinuskikuorrutus:

6 dlkuohukermaa
4 1/2 dltummaa muscovadosokeria
25 gSunnuntai Leivontamargariinia

Koristeluun:

syötäviä kukkia

Raparperihilloke:

1 lraparperipaloja
2 1/2 dlhillosokeria
1 tlvaniljasokeria

Ohje:

1. Vatkaa muna ja sokeri  kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää ne vaahtoon siivilän läpi varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla n. 7 minuuttia. Kumoa kypsä torttulevy leivinpaperin päälle. Leivo kaksi pohjaa.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon rahkavalmiste ja vaniljasokeri. Vatkaa tasaiseksi.

3. Nosta toinen pohjalevy tarjottimelle leivinpaperin päälle. Levitä pohjalevylle raparperihilloke ja päälle kermaseos (voit valmistaa raparperihillokkeen itse alla olevan ohjeen mukaan). Nosta kansilevy täytteen päälle. Laita kylmään maustumaan.

4. Mittaa kerma ja sokeri pinnoitettuun kattilaan. Kiehauta. Jatka keittämistä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen n. 30 min. Lisää keittämisen loppuvaiheessa margariini. Kaada kinuski huolellisesti ohuena nauhana leivoslevyn päälle ja reunoille. Kun kuorrutus on jäähtynyt, leikkaa levy leivoksiksi.

Raparperihilloke:

Mittaa raparperit ja sokeri kattilaan. Anna seoksen kiehua hiljalleen keskilämmöllä n. 10 minuuttia. Mausta hieman jäähtynyt hilloke vaniljasokerilla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti