Kinuskileivokset, maidoton

Yli 60 min
(12 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kinuskileivokset, maidoton
Kinuskileivokset, maidoton

Ainekset:

4munaa
1,5 dlsokeria
1 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
2 rklperunajauhoja
1 tlleivinjauhetta

Kostutukseen:

1 dlananasmurskan mehua tai omenamehua

Väliin:

1 prkananasmurskaa (säilyke á 227 / 145 g)
1omena
1 dlSunnuntai 2 dl Kuohkea Vispi
1 rklsokeria

Kuorrutus:

3 dlSunnuntai 2 dl Kuohkea Vispi
2,5 dlfariinisokeria
1 rklSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon varovasti sekoittaen keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  3. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille (40 cm x 30cm). Paista uunin keskitasossa noin 7 minuuttia. Kumoa kypsä torttulevy leivinpaperin päälle.
  4. Valuta ananasmurskasta mehu. Kuori ja raasta omenat. Vatkaa Sunnuntai Kuohkea Vispi vaahdoksi, mausta sokerilla. Sekoita joukkoon omenaraaste ja ananasmurska.
  5. Leikkaa torttulevy kahteen osaan. Käytä puolet mehusta pohjalevyn kostutukseen. Levitä täyte pohjalevylle. Nosta toinen levy kanneksi paistopuoli ylöspäin. Kostuta kansilevy lopulla mehulla. Laita kevyt paino päälle ja anna tortun olla kylmässä kinuskin keittämisen ajan.
  6. Mittaa Sunnuntai Kuohkea Vispi ja fariinisokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 15 minuuttia. Lisää margariini. Levitä kinuski torttulevyn päälle. Kun kuorrutus on jäähtynyt, leikkaa annospaloiksi.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

05.05.2013 18:42

maija

näitä kinuskileivoksia meinaan tehdä äitienpäiväksi! Näyttää tosi hyvältä leivos!!