Kinuski-puolukkamuffinssit

Alle 60 min
(10-12 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kinuski-puolukkamuffinssit
Kinuski-puolukkamuffinssit

Ainekset:

100 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 1/2 dlsokeria
3munaa
3 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
2 tlvanilliinisokeria
200 gpuolukoita

Kinuskikuorrute:

2 dlkuohukermaa
1 1/2 dlfariinisokeria
1 rklSunnuntai Leivontamargariinia

Muffinipellin voiteluun:

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Vatkaa huoneenlämpöinen margariini ja sokeri vaahdoksi.
  2. Vatkaa toisessa kulhossa munien rakenne rikki. Lisää munat vaahtoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
  3. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja vanilliinisokeri. Lisää taikinaan puolet jauhoista, puolukat ja lopuksi loput jauhot, samalla koko ajan vatkaten. Sekoita kunnes tasaista.
  4. Annostele taikina paperisiin muffinssivuokiin. Jätä kohoamisvaraa n. 1/3. Voit käyttää myös metallista muffinssipeltiä. Voitele pellin syvennykset ja jauhota halutessasi korppujauholla, kookoshiutaleilla tai mantelirouheella.
  5. Paista uunin keskitasossa12–15 minuuttia. Paistoaikaan vaikuttaa muffinssivuokien koko. Jäähdytä muffinssit ennen koristelua.
  6. Sekoita kerma ja fariinisokeri teflonkattilassa ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua noin 15 minuuttia, välillä sekoittaen. Ota liedeltä, lisää margariini ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä hetki. Valuta kuorrutetta lusikalla varovasti muffinssien päälle. Koristele.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti