Kevyt kalkkunalasagne

Yli 60 min
(6-7:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kevyt kalkkunalasagne
Kevyt kalkkunalasagne

Ainekset:

1 psTorino Täysjyvä Lasagne Piccoloa
1-2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
450 grosémarinoituja kalkkunan fileesuikaleita
1sipuli tai
100 gsipulikuutioita (pakaste)
0,5-1 tlsuolaa
1 prktomaattimurskaa (400 g)

Juustokastike:

2-3 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
0,5 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
8 dlmaitoa
1/2 tlsuolaa
1/4 tlvalkopippuria
1 tlcurrya
2 dljuustoraastetta

Pinnalle:

1 dljuustoraastetta

Vuoan voiteluun:

Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Kuumenna Sunnuntai Juokseva kattilassa tai paistokasarissa ja ruskista kevyesti sipulikuutiot ja kalkkunasuikaleet. Mausta suolalla ja lisää joukkoon tomaattimurska. Hauduta miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.
  2. Valmista juustokastike. Kuumenna Sunnuntai Juokseva paksupohjaisessa kattilassa. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää maito hyvin sekoittaen. Kiehauta. Mausta kastike ja sekoita juustoraaste joukkoon.
  3. Kaada voideltuun uunivuokaan (3 l) ohut kerros kalkkunakastiketta. Levitä päälle ohut kerros Lasagne Piccoloa, jonka päälle juustokastiketta. Lisää kerroksittain molempia kastikkeita ja Lasagne Piccoloa. Levitä päällimmäiseksi juustokastiketta ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
  4. Kypsennä uunin keskitasossa n. 30 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti