Kevätparsaa ja sitruunakastiketta

Alle 30 min
(4-5:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kevätparsaa ja sitruunakastiketta
Kevätparsaa ja sitruunakastiketta

Ainekset:

1 kgtuoretta parsaa
1,5 lvettä
hiven suolaa

Sitruunakastike:

1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 rklSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
4 dlvettä
1kasvisliemikuutio
2keltuaista
1,5 rklsitruunamehua
1/4 tlkurkumaa
1/2-1 tlsitruunapippuria

Ohje:

  1. Kuori parsat perunankuorimaveitsellä. Poista kannan tyvi, jos se on puumainen. Keitä parsoja suolalla maustetussa vedessä 5-8 minuuttia.
  2. Valmista kastike. Sulata ja kuumenna rasva. Sekoita vehnäjauhot joukkoon. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua 2-3 minuuttia.
  3. Ota kattila pois liedeltä ja vatkaa joukkoon keltuaiset. Mausta kastike sitruunamehulla, kurkumalla ja sitruunapippurilla. Tarjoa parsan kanssa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti