Gluteeniton kaurakääretorttu

Alle 60 min
(n. 20 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 14 kertaa
Gluteeniton kaurakääretorttu
Gluteeniton kaurakääretorttu

Ainekset:

Täyte:

2 dlkuohukermaa
1-2 rklsokeria
2 dlvadelmahilloa

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne munavaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista uunin keskitasossa noin 8 minuuttia.
  3. Kumoa levy sokeroidun voipaperin tai leivinpaperin päälle ja irrota pohjapaperi varovasti.
  4. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla.Levitä torttupohjalle ensin hillo ja sen päälle kermavaahto. Kääri levy voipaperia apuna käyttäen rullaksi.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti