Gluteeniton kaurainen pääsiäisleipä

Yli 60 min
(1leipä)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteeniton kaurainen pääsiäisleipä
Gluteeniton kaurainen pääsiäisleipä

Ainekset:

3 1/2 dlProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa
1 dlProvena Gluteenittomia Kaurahiutaleita
1 dltattarijauhoja
1 tlfenkolia
1 tlsuolaa
1 tlsoodaa
1 tlksantaania
1/2 dlkorintteja
1/2 dlauringonkukan siemeniä
4 dlpiimää
1 1/2 dlsiirappia
2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Voiteluun:

2 rklsiirappia
2 rklvettä

Ohje:

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Yhdistä piimä, siirappi ja Sunnuntai Juokseva.
  3. Sekoita kuivat aineet nesteen joukkoon. 
  4. Kaada taikina voideltuun leipävuokaan. Kohota noin 20 minuuttia.
  5. Sekoita siirappi ja vesi keskenään.
  6. Voitele leipä siirappi-vesiseoksella.
  7. Paista leipää 175 asteisessa uunissa 45 minuuttia. 
  8. Voitele leipä ja jatka paistamista 30 minuuttia. 
  9. Voitele leipä vielä kerran ja paista toiset 30 minuuttia.
  10. Jäähdytä leipä hyvin.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti