Kaurainen ciabatta

Alle 60 min
(2kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 2, arvioitu 13 kertaa
Kaurainen ciabatta
Kaurainen ciabatta

Ainekset:

5 dlvettä
3 dlProvena Gluteenittomia Kaurahiutaleita
1 rklsiirappia
1 1/2 tlsuolaa
1 psSunnuntai Kuivahiivaa
5 dlProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 1/2 dlmurennettua sinihomejuustoa tai
juustoraastetta
2 tloreganoa

Ohje:

  1. Sekoita +42-asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen veteen kaurahiutaleet, siirappi ja suola. Vispilöi taikinanesteeseen osa jauhoista, joihin kuivahiiva on sekoitettu. Lisää loput jauhot ja Sunnuntai Juokseva. Sekoita tasaiseksi.
  2. Kaada puolet taikinasta uunipellille leivinpaperin päälle. Taputtele jauhotetuin käsin taikinasta 15 x 30 cm:n kokoinen noin 1 cm paksuinen levy. Tee lopulle taikinalle samoin.
  3. Anna leipien kohota liinan alla noin 20 minuuttia. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  4. Ripottele leipien pinnalle juusto ja oregano. Jätä reunoista 2 cm ilman täytettä.
  5. Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Leipä on parasta heti tuoreena. Pakasta kerta-annoksiksi heti jäähtymisen jälkeen, niin nautit aina tuoreen mausta.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti