Kaura-toscakakku

Alle 60 min
(8-12 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kaura-toscakakku
Kaura-toscakakku

Ainekset:

Kuorrutus:

100 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 dlsokeria
1 rklSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
2 rkllaktoositonta maitoa
2 1/2 dlElovena Isoja Kaurahiutaleita
1 dlhasselpähkinärouhetta

Lisäksi:

vaniljajäätelö ja vadelmia

Ohje:

  1. Lisää mix-aineksiin 1 dl Sunnuntai Juoksevaa ja 2 dl vettä. Sekoita tasaiseksi.
  2. Kaada taikina voideltuun korppujauhotettuun kakkuvuokaan (22 cm).
  3. Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 25 minuuttia.
  4. Mittaa kattilaan, rasva, sokeri, vehnäjauhot ja maito. Kuumenna kunnes rasva ja sokeri sulavat. Älä keitä. Lisää joukkoon kaurahiutaleet ja hasselpähkinärouhe.
  5. Ota kakku uunista ja levitä kuorrutus pinnalle.
  6. Jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia, kunnes kuorrutus on kauniin ruskea. 
  7. Tarjoile sellaisenaan tai jälkiruokana jäätelön ja vadelmien kera.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti