Kardemummalla maustettu raparperipaistos

Yli 60 min
(8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 8 kertaa
Kardemummalla maustettu raparperipaistos
Kardemummalla maustettu raparperipaistos

Ainekset:

Täyte:

1 lraparperipaloja
1,5-2 dlsokeria
1 rklperunajauhoja
2 tlkardemummaa

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi joukkoon huoneenlämpöinen margariini.
  3. Ota taikinasta ¾ ja painele se voidellun piirasvuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille.
  4. Sekoita kulhossa täytteen aineet keskenään ja kaada vuokaan pohjan päälle. Ripottele loppu taikina murustaen täytteen päälle.
  5. Paista uunin alatasolla 30-40 minuuttia.
     

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

24.05.2017 14:02

Koekeittiö

Kiitos Ellu hyvästä palautteestasi. Herkullisia leivontahetkiä toivottaa Katja koekeittiöstä!

24.05.2017 13:38

ellu

Vaikuttaa hyvältä ja helpolta reseptiltä. Nyt alkaa sopivasti uudet raparperit nousta maasta. Ja vanhat kannattaa käyttää pakasteesta viimeistään nyt. Kokeilen jo tänään. Ja jos laittaa vaniljakastiketta piirakan päälle, niin tosi hyvää.