Kalkkunakääryleet ja karpalokastike

Alle 60 min
(4:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kalkkunakääryleet ja karpalokastike
Kalkkunakääryleet ja karpalokastike

Ainekset:

4 kplmarinoituja kalkkunan fileepihvejä

Täyte:

100 gruohosipulilla maustettua tuorejuustoa
0,5 dlmango chutneya
0,5 dlruohosipulia hienonnettuna

Kastike:

2 dlvettä
0,5kanaliemikuutiota
1 prkruokakermaa
0,5 dlkarpalohyytelöä
1 tlsoijakastiketta
2 rklSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
3 rklvettä

Paistamiseen:

Tarjoiluun:

3 dlTorino 600g kolmen viljan helmi

Kääryleiden kiinnitykseen:

coctailtikkuja

Pinnalle:

hienonnettua persiljaa

Ohje:

  1. Laita fileet muovipussiin ja nuiji varovasti ohuemmaksi. Leikkaa fileet kahteen osaan.
  2. Sekoita täytteen aineet. Jaa täyte paloille ja kääri rullaksi. Sulje kääryleet cocktailtikulla. Ruskista kääryleet kevyesti kuumassa rasvassa paistinpannulla.
  3. Nosta kääryleet kattilaan. Lisää vesi ja liemikuutio. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 15-20 minuuttia.
  4. Nosta kääryleet reunalliselle tarjoiluvadille ja poista niistä tikut.
  5. Siivilöi kääryleiden haudutusliemi ja kaada takaisin kattilaan. Lisää joukkoon kerma, karpalohyytelö ja soijakastike. Anna kiehua muutama minuutti.
  6. Sekoita vehnäjauhot veteen ja kaada seos ohuena nauhana kattilaan koko ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kiehahtaa.
  7. Kaada kuuma kastike kalkkunakääryleiden päälle. Koristele persiljalla. Keitä Torino Kolmen Viljan Helmi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa kalkkunakääryleiden kanssa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti