Juustoinen lohikakku

Alle 30 min
(8 - 10:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Juustoinen lohikakku
Juustoinen lohikakku

Ainekset:

Pohja:

200 gSunnuntai Leivontamargariinia
4 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1,5 dljuustoraastetta
1 dlkylmää vettä

Täyte:

150 gkylmäsavustettua lohta
180 gsulatettuja katkarapuja
1 dlhienonnettua tilliä
200 gcreme fraichea
200 gruohosipulilla maustettua tuorejuustoa
1 rklsitruunamehua
1 tlsitruunapippuria

Koristeeksi:

100 gkylmäsavulohiviipaleita
mätiä, tilliä

Ohje:

  1. Mittaa kulhoon huoneenlämpöinen margariini, juustoraaste ja vehnäjauhot. Nypi ryynimäiseksi. Lisää vesi ja vaivaa taikina tasaiseksi. Anna kovettua jääkaapissa noin ½ tuntia.
  2. Jaa taikina kolmeen yhtä suureen osaan ja kauli palat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi levyiksi. (halkaisija n. 20 cm). Pistele levyt ja paista 250-asteissa uunissa 8-10 minuuttia. Anna jäähtyä.
  3. Kuutio kylmäsavulohi. Hienonna katkaravut ja tilli. Sekoita täytteen aineet keskenään.
  4. Levitä täytettä jäähtyneiden pohjien väliin.
  5. Koristele lohiviipaleilla, mädillä tai katkaravuilla ja tillillä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti