Juustoinen lohi-pastalaatikko

Alle 60 min
(6 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Juustoinen lohi-pastalaatikko
Juustoinen lohi-pastalaatikko

Ainekset:

8 dlTorino Ruis pastaa
1sipuli
300 gkylmäsavulohta
200 gfetajuustokuutioita
1 lkevyt maitoa
3munaa
200 gtillituorejuustoa
2 rklsitruunamehua
1/2-1 tlmustapippurirouhetta

Päälle:

2 dljuustoraastetta

Ohje:

  1. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada siivilään ja huuhtele kevyesti kylmällä vedellä. Valuta.
  2. Voitele noin 2 litran vetoinen vuoka Sunnuntai juoksevalla.
  3. Kuori ja pilko sipuli pieniksi kuutioiksi.
  4. Suikaloi lohisiivut.
  5. Laita vuokaan pasta, juustokuutiot, sipuli ja lohi. Sekoita hyvin.
  6. Yhdistä maito, munat, tuorejuusto ja mausteet.
  7. Kaada liemi vuokaan.
  8. Ripottele päälle juustoraaste.
  9. Kypsennä 220 asteessa 25 minuuttia. Vähennä lämpö 150 asteeseen ja jatka kypsennystä noin 10 minuuttia.
  10. Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti