Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Juustoinen lohi-pastalaatikko
Alle 60 min
(6 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
8 dl
Torino Ruis pastaa
1
sipuli
300 g
kylmäsavulohta
200 g
fetajuustokuutioita
1 l
kevyt maitoa
3
munaa
200 g
tillituorejuustoa
2 rkl
sitruunamehua
1/2-1 tl
mustapippurirouhetta
1/2 tl
suolaa
Päälle:
2 dl
juustoraastetta
Ohje:
Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada siivilään ja huuhtele kevyesti kylmällä vedellä. Valuta.
Voitele noin 2 litran vetoinen vuoka Sunnuntai juoksevalla.
Kuori ja pilko sipuli pieniksi kuutioiksi.
Suikaloi lohisiivut.
Laita vuokaan pasta, juustokuutiot, sipuli ja lohi. Sekoita hyvin.
Yhdistä maito, munat, tuorejuusto ja mausteet.
Kaada liemi vuokaan.
Ripottele päälle juustoraaste.
Kypsennä 220 asteessa noin 45 minuuttia.
Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.
Kokeile myös näitä
Kurpitsa-pannukakut
Pullataikina
Marja-marenkitorttu
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Torino Ruis pasta 500 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Graavilohipasta »
Broileri-ohravuoka »
Vartissa valmis pestopasta »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK