Juusto-katkarapukastike

Alle 30 min
(4:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Juusto-katkarapukastike
Juusto-katkarapukastike

Ainekset:

1,5 lvettä
1 tlsuolaa
6 dlTorino Tumma Kierre pastaa
1 rastuoreita herkkusieniä
1sipulia (250g) tai
100 gsipulikuutioita (pakaste)
1,5 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2valkosipulin kynttä murskattuna
2 rklSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
2 dlvettä
2 dlruokakermaa
0,5 rklsitruunamehua
0,5 tlsitruunapippuria
180 gkatkarapuja
75 gmurennettua sinihomejuustoa
1 dlhienonnettua tilliä

Ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Viipaloi herkkusienet. Hienonna sipuli ja kuullota Sunnuntai Juoksevassa kasarissa. Lisää sienet ja purista joukkoon valkosipulin kynnet. Paista kunnes neste on haihtunut sienistä.
  3. Lisää joukkoon jauhot. Kaada päälle vesi ja sekoita tasaiseksi. Lisää kerma, sitruunapippuri, sitruunamehu ja homejuusto. Kuumenna, kunnes juusto on sulanut. Lisää sulaneet ja valutetut katkaravut. Kuumenna ja anna kiehua 2-3 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää hienonnettu tilli.
  4. Kaada huuhdeltu ja valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Sekoita nostellen sen verran, että pasta maustuu tasaisesti. Tarjoa heti.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti