Jouluinen Linzin torttu

Yli 60 min
(12-16 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Jouluinen Linzin torttu
Jouluinen Linzin torttu

Ainekset:

Täyte:

1 1/2 dlmaitoa
1 dlpaistonkestävää vaniljakreemijauhetta
sekä
1 prkpaistonkestävää luumumarmeladia

Taikina:

3 kplProvena Kaura&Siirappi Välipalakeksiä
4 dlProvena Gluteenitonta Täysjyväkaurajauhoa
3 1/2 dlmantelijauhetta
1 tlkanelia
200 gvoita
2 dlsokeria
2munaa

Voiteluun:

1muna

Ohje:

  1. Sekoita maidon joukkoon vaniljakreemijauhe. Laita tekeytymään kylmään.
  2. Pingota halkaisijaltaan 22-24 sentin irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja kiristä reunus pohjan ympärille. Voitele vuoka.
  3. Murskaa keksit ja sekoita kuivat aineet keskenään.
  4. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  5. Lisää munat yksitellen voi-sokerivaahtoon samalla vatkaten.
  6. Lisää kuivat aineet nopeasti sekoittaen.
  7. Painele 3/4 taikinasta vuoan pohjalle ja reunoille.
  8. Laita vaniljakiisseli ja luumumarmeladi pursotinpusseihin.
  9. Pursota vuorotellen täytteitä ympyrän muotoisesti.
  10. Kauli lopputaikina 1/2 cm paksuiseksi levyksi jauhoja apuna käyttäen.
  11. Ota taikinasta piparkakkumuotilla kuvioita ja nosta ne täytteen päälle. Voitele munalla
  12. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin tunti.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti