Jauhelihakastiketta ja Torino Tumma Minispagettia

Alle 30 min
(4:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 2 kertaa
Jauhelihakastiketta ja Torino Tumma Minispagettia
Jauhelihakastiketta ja Torino Tumma Minispagettia

Ainekset:

2 lvettä
1 tlsuolaa
1 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
250 gTorino Tumma Minispagettia
1sipuli
2-3valkosipulin kynttä
300 gnaudan jauhelihaa
1/2 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria
1 rklSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 tlktomaattimurskaa (400 g)
2 rkltomaattipyreetä
1 dlvettä
1-2 tloreganoa
2 tlsokeria

Ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Ruskista jauheliha Sunnuntai Juoksevassa pannussa tai kasarissa. Lisää sipuli ja paprikajauhe, anna sipulin kuullottua. Mausta suolalla, pippurilla ja valkosipulilla. Sekoita joukkoon vehnäjauhot.
  3. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, vesi ja oregano. Hauduta kastiketta noin 10 minuuttia kannen alla. Lisää sokeri ja tarkista maku. Tarjoa Torino Tumma Minispagetin kanssa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti