Jauheliha-spagettipata

Alle 30 min
(4:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 3 kertaa
Jauheliha-spagettipata
Jauheliha-spagettipata

Ainekset:

300 gnaudan jauhelihaa
1 rklrypsiöljyä
1sipulia (250g) tai
100 gsipulikuutioita (pakaste)
1 tlpaprikajauhetta
6 dlvettä
1lihaliemikuutio
4 dlTorino Tumma Minispagettia
200 gherne-maissi-paprikaa (200 g, pakaste)
0,5 dlketsuppia
1 tloreganoa

Ohje:

  1. Ruskista jauheliha teflonpannussa ilman rasvaa.
  2. Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa. Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.
  3. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Kiehauta ja lisää minispagetti. Keitä 7 minuuttia välillä sekoittaen.
  4. Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet. Kuumenna ja anna hautua vielä 2-3 minuuttia. (Lisää tarvittaessa vähän vettä.)

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti