Itävallan Keisarin Kanelikakku

Yli 60 min
(16-18 viipaletta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Itävallan Keisarin Kanelikakku
Itävallan Keisarin Kanelikakku

Ainekset:

150 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
2 dlsokeria
3,5 dlSunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
2munaa
2 tlvaniljasokeria
2 tlleivinjauhetta
3 tlkanelia
2 dlkorintteja tai rusinoita
2 dlomenasosetta

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen omenasoseen kanssa.
  3. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan. Paista kakkua uunin keskitasossa 50-60 minuuttia.
    Omenasoseen asemesta voit käyttää kakkuun banaanisosetta.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti