Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Itävallan Keisarin Kanelikakku
Yli 60 min
(16-18 viipaletta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
150 g
Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
2 dl
sokeria
3,5 dl
Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
2
munaa
2 tl
vaniljasokeria
2 tl
leivinjauhetta
3 tl
kanelia
2 dl
korintteja tai rusinoita
2 dl
omenasosetta
Ohje:
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen omenasoseen kanssa.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan. Paista kakkua uunin keskitasossa 50-60 minuuttia.
Omenasoseen asemesta voit käyttää kakkuun banaanisosetta.
Kokeile myös näitä
Palasämpylät
Vatkattu raparperipuuro
Kinuskileivokset, maidoton
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Sunnuntai Laktoositon Leivontamargariini 500 g
Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauho 2 kg
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Vartissa valmis pestopasta »
Graavilohipasta »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Broileri-ohravuoka »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK