Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Usein kysytyt kysymykset
Ammattilaisille
« Takaisin
Iltapalapiirakka kreikkalaiseen tapaan
Yli 60 min
(6:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 2 kertaa
Tulosta
Ainekset:
1 dl
perunamuusijauhetta
3 dl
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
150 g
Sunnuntai Leivontamargariinia
1 dl
vettä
Täyte:
200 g
fetajuustokuutioita
1
paprika
1
sipuli
1 dl
kivettömiä oliiveja
200 g
kirsikkatomaatteja
Täytteen päälle:
2 dl
ruokakermaa
2
munaa
1 tl
basilikaa tai oreganoa
0,5 tl
rouhittua mustapippuria
Ohje:
Mittaa kuivat aineet kulhoon ja nypi margariini niiden joukkoon murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan levätä viileässä noin 20 minuuttia.
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Valuta fetakuutiot. Kuutioi paprika ja hienonna sipuli. Viipaloi oliivit ja puolita kirsikkatomaatit.
Sekoita keskenään kerma, munat ja mausteet.
Voitele pyöreä piirakkavuoka (halkaisija noin 27 cm). Painele pohjataikina vuoan pohjalle ja reunoille. Ripottele pohjalle täyteaineet ja kaada päälle munanesteseos.
Kypsennä uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Koristele piirakka tuoreilla basilikan tai oreganon lehdillä.
Kokeile myös näitä
Joulukuusen piparit
Benecol sydämet
Mozzarellasalaatti
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Sunnuntai Erikoisvehnäjauho 2 kg
Sunnuntai Leivontamargariini 500 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Valkosuklaa-mustikkajuustokakku »
Rouheinen Focaccia »
Kurpitsa-pannukakut »
Sieni-pekoni-ohrapiirakka »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Jatkamalla verkkosivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Käyttöehdot
OK