Helppo suklaamoussekakku

Yli 60 min
(6-8 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Helppo suklaamoussekakku
Helppo suklaamoussekakku

Ainekset:

Pohja:

Täyte:

75 gtummaa suklaata
250 gmascarponejuustoa
2 dlvispikermaa
3/4 dltomusokeria

Koristeluun:

marjoja ja rouhittua suklaata

Ohje:

1. Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 175 asteeseen. 
2. Sekoita kulhossa ranskankerma, vesi ja rasva. Lisää pussin sisältö ja sekoita tasaiseksi.  Sulata suklaa mikrossa ja sekoita hieman jäähtyneenä taikinaan.
3. Kaada taikina irtopohjavuokaan (halkaisija 16cm) ja paista uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Pohja on valmis, kun hammastikkuun ei tartu taikinaa. Jäähdytä.
4. Sulata täytteen suklaa erillisessä kulhossa. Mittaa mascarpone, vispikerma ja tomusokeri kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi. Kaada jäähtynyt suklaa vaahtoon ja sekoita tasaiseksi.
5. Leikkaa pohja neljään ohueen osaan. Kokoa kakku tarjoilulautaselle pursottamalla mousse kakun väleihin ja päälle. Koristele esimerkiksi marjoilla ja suklaarouheella.
Vinkki! Jos teet pohjan isompaan vuokaan, tarkkaile paistoaikaa ja leikkaa pohja vain kahteen tai kolmeen osaan. 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti