Helppo suklaa-aprikoosikakku

Yli 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Helppo suklaa-aprikoosikakku
Helppo suklaa-aprikoosikakku

Ainekset:

Väliin:

230 gaprikoosimarmeladia

Kuorrutus:

100 gtummaa suklaata
1/2 dlkermaa
2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Voitele ja korppujauhota pyöreä kakkuvuoka (halkaisija noin 22 cm).
  3. Lisää mix-aineksiin Sunnuntai Juokseva ja vesi. Sekoita taikina tasaiseksi puuhaarukalla. Kaada taikina kakkuvuokaan. Paista uunin keskitasolla 20–25 minuuttia. Kumoa ja jäähdytä hyvin (kylmässä). 
  4. Halkaise kakku varovasti sahalaitaisella veitsellä.  
  5. Levitä pohjalle 2/3 marmeladista. Nosta kansi paikoilleen ja levitä päälle loppu marmeladi. Laita kakku kylmään.
  6. Kuumenna kattilassa kaikki kuorrutuksen aineet. Levitä kuorrutus kakun päälle.
  7. Koristele haluamallasi tavalla.

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti