Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Helppo jauheliha-lasagnette
Alle 60 min
(4-5 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 3 kertaa
Tulosta
Ainekset:
400 g / 1 ps
Elovena Muru Kaurajauhista
100 g
pakastesipulikuutioita
1 rkl
jauhelihamaustetta
2 rkl
öljyä
1 ps
Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa
Tomaattikastike:
350 g
tacokastiketta
1 1/2 dl
vettä
1 tl
sokeria
Juustokastike:
250 g
cheddarjuustokastiketta
1 1/2 dl
maitoa
150 g
juustoraastetta
Päälle:
100 g
kirsikkatomaatteja
Ohje:
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen tasalämmöllä.
Laita uunivuon pohjalle jauheliha / Kaurajauhis, sipuli, jauhelihamauste ja öljy. Sekoita. Paista uunissa noin 10 minuuttia.
Sekoita tacokastike, vesi, sokeri ja jauheliha / Kaurajauhis-sipuliseos.
Sekoita juustokastikkeen ainekset keskenään.
Kaada uunivuokaan puolet pastasta. Lusikoi tasaisesti päälle puolet tomaatti- ja juustokastikkeesta. Kokoa toinen kerros samoin.
Ripottele päälle puolitetut kirsikkatomaatit.
Paista uunissa keskitasolla noin 30 minuuttia.
Kokeile myös näitä
Siiri-Siili Sipparainen -muffinit
Gluteeniton kinkkupiiras
Kuutamoyön kurpitsapiirakka
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Elovena Muru Kaurajauhis 225 g
Torino Täysjyvä Lasagne Piccolo 400 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Graavilohipasta »
Vartissa valmis pestopasta »
Broileri-ohravuoka »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK